top of page
Witlovers fles - PNG_edited.png

basis assortiment

Hopmeister_FreshhopIPA fles - PNG_edited.png

seizoensbieren

V1 - Ode bieren - PNG_edited_edited.png

eindejaarsbieren

external-file_edited.png

keurmeestersbieren

BASIS ASSORTIMENT

Basis assortment

ALLE SEIZOENEN BESCHIKBAAR

Horsepower batch 1 fles - PNG_edited.png

4

NR. 


HORSE
POWER

TRIPEL MET KRACHT

Een krachtige en kruidige tripel met een stevige 8,0% alcoholpercentage. Dit bier wordt vervaardigd met een blend van drie diverse moutsoorten en krijgt een verkwikkend vleugje frisheid door de toevoeging van kardemom. Feel the power in your mouth!

GOLDEN
HOUR

Karaktervolle Amber ALE

Bier voor tijdens de zonsondergang. Golden Hour is een smaakvolle amber ale met een alcoholpercentage van 6,3%. Het is gebrouwen met diverse soorten mouten en een Amerikaanse aromahop, waardoor het bier een volromige moutige en karamelzoete afdronk heeft.

Golden Hour batch 2 fles - PNG.png

3

NR. 

NR. 

2 

Can Oogstfeest_edited.png

OOGST
FEEST

JUICY & FRUITY NEIPA

Het gewas is binnen, dus het feest kan beginnen!

Augustus staat in de volksmond bekend als ‘oogstmaand’ of kortweg ‘oogst’. Om de oogst te vieren hebben wij een speciale NEIPA gebrouwen.

 

Een zomerse NEIPA met fruitige en juicy tonen. Het bier heeft een romige, volle textuur die lichte zoetigheid combineert met een subtiele bitterheid. Door de mix van verschillende hopsoorten krijgt het bier een fruitig aroma gecombineerd met een afdronk van citrus.


WIT
LOVERS

WITBIER MET LENTEkruiden

Dit witbier is gebrouwen om lekker af te koelen in de brandende zon. Tijdens het kookproces zijn zelf samengestelde lentekruiden toegevoegd voor een frisse en kruidige smaak. Door de toevoeging van ongemoute tarwe van ons eigen land krijgt het bier een aangename graanachtige smaak.

1

NR. 

Can Witlovers_edited.png

SEIZOENSBIEREN

Seizoensbieren

BEPERKTE OPLAGE

HOP
MEISTER

FRESH HOP IPA

Deze verse hop IPA barst van fruitige en bloemige aroma's, allemaal gemaakt met verse, lokale tropische hoppen. We hebben de krachtige bitterheid van Magnum hop gecombineerd met de weelderige tropische aroma's van Amerikaanse Centennial hop en Nieuw-Zeelandse Rakau hop. Het beste van alles is dat deze hoppen rechtstreeks van onze hopplantage komen, slechts 50 meter verwijderd van onze brouwerij! We hebben ze meteen in de ketels gegooid na het plukken, om die intense, verse hopsmaak te behouden. Dus wacht niet langer, duik in deze versgebrouwen hop IPA en laat je smaakpapillen dansen!

Hopmeister_FreshhopIPA fles - PNG_edited.png
bottom of page