top of page

VERKOOPPUNTEN

BIER VAN EIGEN BODEM

 

 

 

 

WAAROM BIER VAN BOEREN BROUWERS?

Brouwerij Boeren Brouwers brouwen bieren die meegaan met de trend en smaak van de bierliefhebber van nu. Tegelijkertijd werken we aan onze missie om de ingredienten in onze bieren zoveel mogelijk van eigen bodem te halen. Zo hebben we inmiddels 2 hoptuinen met allerlei exotische hoppen om onze bieren een goede smaakboost te geven! Wij geloven dus in ambacht van de 21ste eeuw: Experimenteren met de nieuwste bieren met ingredienten van eigen bodem.

 

Benieuwd naar onze bieren? Neem gerust contact met ons op en wij komen graag langs om onze bieren te laten proeven! We hebben de bieren zowel op fles als op fust (20 liter) beschikbaar. 

" Ik wil graag jullie bieren in mijn winkel"

Hebben jullie de bieren ook op fust?

" No problemo,

wij komen deze week nog langs!"

" Jazeker! Voor alle seizoenen van het jaar"

WAAR ZIJN WIJ VERKRIJGBAAR?

 

Lokale verkooppunten

Brouwerij Boeren Brouwers werkt graag samen met lokale ondernemers. Daarom bieden wij ons bier ook graag aan bij verkooppunten in de buurt. Je kunt onze bieren vinden bij de onderstaande horecazaken, slijters en boerderijwinkels.​

Behalve bij deze verkooppunten is ons bier  ook verkrijgbaar in onze eigen webshop. Mocht u nog vragen hebben over een bestelling of wilt u graag een bestelling op maat, dan kunt u ons gerust even contacten via onze email.

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE VERKOOPPUNTEN!

bottom of page