top of page

Betalings- en verzendbeleid

Betalingsbeleid

  1. Betalingsmethoden: We accepteren betalingen via IDEAL dat via Mollie wordt afgehandeld. 

  2. Veiligheid van betalingen: We nemen de veiligheid van uw betalingen serieus en gebruiken geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw transactiegegevens veilig worden verwerkt. We maken gebruik van beveiligde SSL-encryptie om uw persoonlijke en financiële informatie te beschermen.

  3. Betalingsverwerking: Zodra uw betaling is ontvangen en geverifieerd, wordt uw bestelling verwerkt en wordt u op de hoogte gesteld van de status van uw bestelling. Houd er rekening mee dat het verwerken van betalingen enige tijd kan duren.

  4. Facturering: Bij elke bestelling ontvangt u een factuur als bewijs van uw aankoop. De factuur bevat gedetailleerde informatie over de bestelde producten en de totale kosten, inclusief eventuele belastingen en verzendkosten.

Verzendbeleid

  1. Verzendlocaties: Boeren Brouwers levert uitsluitend op adressen in Nederland. Voor leveringen in het buitenland graag contact opnemen via: info@boerenbrouwers.nl. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u controleren of uw locatie in aanmerking komt voor verzending.

  2. Verzendmethoden en -kosten: We bieden twee verschillende verzendmethoden aan: Verzending via Post NL en afhaling in de brouwerij* (alleen op vrijdagen). U kunt de verzendkosten voor uw bestelling bekijken voordat u de betaling voltooit.

  3. Verzending en levering: Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt en verzonden. Wij streven ernaar uw bestelling binnen de geschatte levertijd af te leveren, maar houd er rekening mee dat de werkelijke levertijd kan variëren afhankelijk van de bestemming en externe factoren. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door verzendmaatschappijen.

  4. Ordertracking: Voor geselecteerde verzendmethoden bieden we ordertracking aan, zodat u de voortgang van uw bestelling kunt volgen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer waarmee u de levering kunt volgen.

 

*Indien je ervoor kiest de bestelling af te halen worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Graag vooraf even contact leggen, om niet voor een gesloten deur te komen staan. Let er ook op dat u minimaal 18 jaar bent en u dit aan kunt tonen.

bottom of page