top of page
DSC_3258_edited_edited_edited.jpg

WORD NU

KEURMEESTER

meld je nu officieel aan als
keurmeester

Meld je hieronder aan voor ons keurmeesterschap en ontvang voor 1 jaar lang per kwartaal een 12-pack bierbox vol uiteenlopende bieren. Jij zal ze keuren met andere keurmeesters voordat het groter publiek kan bereiken.

- Eenmalige betaling, Na 1 jaar loopt het abonnement automatisch af -

Belangrijk: We bieden twee opties aan. Je kunt ervoor kiezen om de bierbox per kwartaal thuisgestuurd te krijgen of om deze op te halen bij de brouwerij.

Na de bevestigingsmail van betaling volgt er ook nog een mail van het keurmeesterschap - let op dat deze in de spambox kan belanden.

Geef het als kado

Als je het iemand kado wilt geven, maak eerst een account aan met je eigen gegevens en geef in de bestelling aan dat het om een kado gaat. Wij zullen dan contact met je opnemen zodat alles netjes wordt geregeld.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Waarom wij jou nodig hebben

De Boeren Brouwers gaan brouwen vanuit de microbrouwerij die gestationeerd is in de schokbetonschuur op de boerderij. Wij zullen hier de meest uiteenlopende bieren brouwen waarvan de beste soorten alleen groter publiek zullen bereiken. Hiervoor hebben wij Keurmeesters nodig die per kwartaal het beste bier voor ons zullen selecteren.

 

Wat houdt het keurmeesterschap in?

Voor €99,95 per jaar (excl. verzendkosten) ontvangen onze keurmeesters elk kwartaal een exclusieve bierbox (12-pack) met een selectie van de nieuwste bieren van de Boeren Brouwers, vers uit eigen brouwerij. Van frisse, fruitige bieren tot krachtige, volle stouts. Iedere bierbox is een verrassing en een avontuur voor je smaakpapillen!

En die smaakpapillen hebben we nodig. Want onze keurmeesters selecteren elke kwartaal het beste bier uit de bierbox, zodat alleen de beste bieren groter publiek zullen bereiken!

Als u zich aanmeld als keurmeester krijgt u niet alleen de kans om te proeven van de beste bieren, maar ook om bij te dragen aan een beter milieu. Want 10% van de opbrengst wordt geinvesteerd in duurzame projecten die de CO2 uitstoot verminderen. Zo werken we samen toe naar de meest duurzame brouwerij van Nederland. En ten slotte krijgen onze keurmeesters in het eerste jaar 10% korting op ons bier via de webshop.

WIN WIN WIN!

Wij vinden het gaaf om samen met jou de brouwerij groter te maken op een leuke en duurzame manier! Wil jij een steentje bijdragen onder het genot van unieke bieren?

MELD JE NU AAN EN VERZEKER JEZELF VAN EEN PLEK.

bottom of page