top of page
DSC_3258_edited_edited_edited.jpg

WORD NU

KEURMEESTER

Waarom wij jou nodig hebben

Medio 2023 is het dan zo ver. De Boeren Brouwers gaan brouwen vanuit de microbrouwerij die gestationeerd is in de schokbetonschuur op de boerderij. Wij zullen hier de meest uiteenlopende bieren brouwen waarvan de beste soorten alleen groter publiek zullen bereiken. Hiervoor hebben wij Keurmeesters nodig die per kwartaal het beste bier voor ons zullen selecteren.

 

Afbeelding1.png

Wat betekent dit?

Voor €99,95 per jaar (excl. verzendkosten) ontvangen onze keurmeesters elk kwartaal een exclusieve bierbox (12-pack) met een selectie van de nieuwste bieren van de Boeren Brouwers, vers uit eigen brouwerij. Van frisse, fruitige bieren tot krachtige, volle stouts. Iedere bierbox is een verrassing en een avontuur voor je smaakpapillen!

En die smaakpapillen hebben we nodig. Want onze keurmeesters selecteren elke kwartaal het beste bier uit de bierbox, zodat alleen de beste bieren groter publiek zullen bereiken!

Als u zich aanmeld als keurmeester krijgt u niet alleen de kans om te proeven van de beste bieren, maar ook om bij te dragen aan een beter milieu. Want 10% van de opbrengst wordt geinvesteerd in duurzame projecten die de CO2 uitstoot verminderen. Zo werken we samen toe naar de meest duurzame brouwerij van Nederland. En ten slotte krijgen onze keurmeesters in het eerste jaar 10% korting op ons bier via de webshop.

WIN WIN WIN!

Wij vinden het gaaf om samen met jou de brouwerij groter te maken op een leuke en duurzame manier! Wil jij een steentje bijdragen onder het genot van unieke bieren?

SCHRIJF JE NU VRIJBLIJVEND IN EN VERZEKER JEZELF VAN EEN PLEK.

Get on the List

Schrijf je alvast in zodat we jou als eerst benaderen de officiele aanmelding!

Bedankt voor de voorinschrijving!

bottom of page