• Ophalen mogelijk
  • Gratis verzending boven de 50 euro
  • Binnen 24uur reactie op de mail
  • Ophalen mogelijk
  • Gratis verzending boven de 50 euro
  • Binnen 24uur reactie op de mail

WORD KEURMEESTER!

EN PROEF ONZE NIEUWSTE BIEREN

KEUR ONZE NIEUWE BIEREN

MINIMAAL 24 VERSCHILLENDE BIEREN PER JAAR

EEN NIEUWE PROEFBOX

ELK KWARTAAL

BOERDERIJBROUWERIJ

GEBROUWEN IN ONZE NIEUWE

"Ladies and Gentlemen, het moment is aangebroken! Wij Boeren Brouwers gaan binnenkort een nieuwe microbrouwerij starten op de boerderij en daar zijn wij super trots op! Dit betekent dat we binnenkort unieke en eigenzinnige bieren rechtstreeks van de boerderij kunnen aanbieden.

Maak deel uit van onze unieke bierreis en word:

KEURMEESTER

Wat betekent dit?

Voor €99,95 per jaar (excl. verzendkosten) ontvangen onze keurmeesters elk kwartaal een exclusieve bierbox (12-pack) met een selectie van de nieuwste bieren van de Boeren Brouwers, vers uit eigen brouwerij. Van frisse, fruitige bieren tot krachtige, volle stouts. Iedere bierbox is een verrassing en een avontuur voor je smaakpapillen!

En die smaakpapillen hebben we nodig. Want onze keurmeesters selecteren elke kwartaal het beste bier uit de bierbox, zodat alleen de beste bieren groter publiek zullen bereiken!

Als u zich aanmeld als keurmeester krijgt u niet alleen de kans om te proeven van de beste bieren, maar ook om bij te dragen aan een beter milieu. Want 10% van de opbrengst wordt geinvesteerd in duurzame projecten die de CO2 uitstoot verminderen. Zo werken we samen toe naar de meest duurzame brouwerij van Nederland. En ten slotte krijgen onze keurmeesters in het eerste jaar 10% korting op ons bier via de webshop.

WIN WIN WIN!

Wij vinden het gaaf om samen met jou de brouwerij groter te maken op een leuke en duurzame manier! Wil jij een steentje bijdragen onder het genot van unieke bieren?

SCHRIJF JE NU VRIJBLIJVEND IN EN VERZEKER JEZELF VAN EEN PLEK.