• Ophalen mogelijk
  • Gratis verzending boven de 50 euro
  • Binnen 24uur reactie op de mail
  • Ophalen mogelijk
  • Gratis verzending boven de 50 euro
  • Binnen 24uur reactie op de mail

GOLDEN HOUR

''Golden hour is voor mij happy hour''

Een rijke mix van vijf moutsoorten resulteert in een fraaie moutcomplexiteit. De geroosterde varianten zorgen voor een vleugje caramel en geven natuurlijk die diepruby kleur af.

Daarnaast is er een Duitse aromahop uit de Hallertau regio gebruikt. Complex aroma dat aan wijn doen denken, vergelijkbaar met Sauvignon Blanc.

Vol 33CL - 6,0%

OOGSTFEEST

VERNIEUW RECEPT (JANUARI 2023)

Het gewas is binnen, dus het feest kan beginnen!

Augustus staat in de volksmond bekend als ‘oogstmaand’ of kortweg ‘oogst’. Om de oogst te vieren hebben wij een speciale HAZY IPA gebrouwen.

Dit bier bevat maar liefst 4 hopsoorten die zowel aan het eind van het kookproces en als dry-hop zijn toegevoegd.

Onze Hazy IPA met fruitige en juicy Tonen is een heerlijke, zachte IPA met een fruitige, citrusachtige smaak. Het bier heeft een romige, volle textuur die zoetigheid combineert met een subtiele bitterheid. Door de mix van verschillende hopsoorten krijgt het bier een fruitig aroma dat perfect gecombineerd wordt met de smaak.

Vol 33CL - 6,4%

WITLOVERS

Men moet hooien als de zon schijnt!

Wist je dat witlof in het donker of onder de grond moet groeien en als je het boven de grond laat groeien het andijvie wordt..

Wij willen geen donker, maar vitamine D! Maak van de gelegenheid gebruik en pak de eerste zonnestralen onder genot van een WITLOVERS! Dit witbier is gebrouwen om lekker af te koelen in de brandende zon.

Gebalanceerd, licht van kleur en met frisse aroma's van lentebloesem.

Vol 33CL - 5,2%

ODE AAN DE PIONIER

UITVERKOCHT

Het avontuur begon met een schop in de klei van de Zuiderzee. Door 80 jaar noeste arbeid werd een krachtige samenleving gevormd: de Noordoostpolder. Deze pioniersgeest hebben wij weten te vangen in een speciale 0,75cl fles met kurk. Een krachtige (9,5%) limited edition tripel genaamd “ODE AAN DE PIONIER’’. Ideaal voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld voor in een kerstpakket.

Vol 75CL - 9,5%

Ode aan de pionier